Over ons

Over ons

Wat we doen

Wij automatiseren je Google campagnes. Sommige van onze gebruikers hebben nog nooit Google Ads campagnes gehad. Anderen maken gebruik van dure agencies op uurbasis. Wij hebben software ontwikkeld gebaseerd op slimme algoritmes die je campagnes creëren en optimaliseren. Ons algoritme is gebaseerd op 15 jaar ervaring met A-merken. Kortgezegd, wij weten wat we doen en automatiseren jouw digitale advertising.

Wij maken adverteren simpel.

Uptmz is supereffectief geautomatiseerd adverteren, dankzij de slimste algoritmes én 15 jaar hands-on ervaring. Het is een nieuwe manier van adverteren waar je geen omkijken naar hebt, maar je uiteraard wel volledig de controle over behoudt.

Filosofie
Google’s zoekresultaten lijken (véél) op een schap in een supermarkt. Wanneer iemand iets wil kopen, en je staat er niet tussen, loop je omzet mis. Zonde. Dubbel zonde eigenlijk want in één simpele stap, zet Uptmz je in het virtuele schap.

Zonder ingewikkelde taal, opties en instellingen. Zonder dure consultancy-uren.

vs

Vincent Stoit
+31 (0)6 137 448 42

Kaya van Kessel
+31 (0)6 137 661 94

Heb je vragen? Neem contact op met sales.

Onze mensen staan je graag te woord. Of je nu vragen hebt over Uptmz of wilt weten of je meer uit je advertentiebudget kunt halen, wij zijn er om je te helpen. Aarzel niet om ons te bellen.

Contact Sales →

Geïnteresseerd in Uptmz? Neem contact op met sales voor een gratis demo en ontdek de eenvoud van geautomatiseerd adverteren.

Over Uptmz →

Wil je meer weten over Uptmz? Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze over ons pagina

Klaar om te starten?

Meld je nu aan of neem contact op