Case

Case

Quote

Bootuitjes.nl

"Bootuitjes wil de booking.com worden van uitjes op het water, daarom is groei erg belangrijk. We werken met scherpe marges, daarom is het belangrijk dat we zoveel mogelijk conversies binnen halen, maar binnen onze marge blijven. Hier helpt Uptmz ons bij. Omdat Uptmz ons werk uit handen neemt op SEA gebied, kunnen wij ons vol inzetten op organische groei. "
De uitdaging
Bootuitjes.nl is een grote aanbieder in uitjes op het water, zoals vrienden uitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Het seizoen en het weer hebben groot effect op de aanvragen van bootuitjes. Daardoor is het lastig om tegen een stabiele prijs conversies binnen te halen. De uitdaging was in eerste instantie om dezelfde conversies binnen te halen tegen dezelfde kosten, het hele jaar lang.
Het resultaat
0 %
Meer conversies
- 0 %
Conversiekosten
Quote

Warmtebeeldcamera

"Één mailtje is vaak voldoende en het wordt geregeld. Het snelle contact en opvolging van onze ideeën zijn prettig. Het Uptmz dashboard bespaart ons tijd in het beheer van onze Google Ad campagnes. "
De uitdaging
Warmtebeeldcamera zette al actief in op SEA. De resultaten waren winstgevend, maar het kostte veel tijd om de vele advertentiegroepen te blijven optimaliseren. De uitdaging was om het rendement te verbeteren zonder tijd kwijt te zijn aan de optimalisaties van het account.
Het resultaat
0 %
Meer conversies
- 0 %
Conversiekosten

Contact Sales →

Geïnteresseerd in Uptmz? Neem contact op met sales voor een gratis demo en ontdek de eenvoud van geautomatiseerd adverteren.

Over Uptmz →

Wil je meer weten over Uptmz? Neem contact met ons op of neem een kijkje op de over ons pagina.

Klaar om te starten?

Meld je nu aan of neem contact op