Geautomatiseerd Adverteren

Geautomatiseerd Adverteren

Waarom je op zoek bent naar: Geautomatiseerd Adverteren in de Zoekmachine

Iedereen weet tegenwoordig wel, dat je een onderneming een flinke boost kan geven als je gaat adverteren in de Google zoekmachine. Hoe meer mensen gaan adverteren, hoe minder ruimte er uiteindelijk beschikbaar komt voor jouw onderneming. Veel bedrijven zijn daarom actief aan het investeren om nog meer rendement uit de SEA investering te halen.
Teveel Variabelen
Adverteren binnen Google kan erg lucratief zijn als dit goed wordt gedaan. Dit roept vaak de vraag op: Hoe gebruik je deze tool nou eigenlijk op de beste manier? Google geeft je ondermeer de mogelijkheid om zoekwoorden toe te voegen en hierop te bieden. Dit bieden kan op verschillende locaties en op verschillende tijden. Echter, als dit niet goed geconfigureerd wordt dan kunnen deze mogelijkheden juist tegen je gaan werken.
Google probeert deze drempel te verlagen voor ondernemers door de toevoeging van “Smart Campagnes.” Deze feature geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om een campagne aan te maken met een paar muisklikken. Eenmaal ingesteld, zorgt Google voor het beheer van deze campagnes. Verder heb je geen omkijken meer naar je campagnes, maar dus ook geen controle! Dit gaat vaak ten koste van de effectiviteit van je campagnes. Als voorbeeld: Er zijn 10 Yoga bedrijven die een smart campagne hebben ingesteld. De meeste van deze “smart” instellingen ongeveer gelijk zullen zijn. Er is op die manier geen leider die bovenaan komt te staan.
Word Een Leider In SEA Campagnes!
Dus wat als jij ook een Yoga onderneming hebt en er voor kiest om handmatig Google Ads campagnes te maken? Als je deze juist instelt is de kans aanwezig dat je een leider wordt en jouw rendement maximaliseert. Maar er is geen enkele manier waarop je exact te weten kan komen tegen welke bedrijven je opbiedt en hoe. Dus tenzij je honderden uren wilt investeren in het opdoen van kennis op SEA gebied, is de kans klein dat jij het maximale uit je budget haalt. Maar dat kan ook anders, er is namelijk een manier hoe je wel jouw conversies, leads en website verkeer maximaliseert met Google Ads mét relatief weinig moeite.
Artificial Intelligence: Meer Waar Voor Je Geld!
In het kort, met Artificial Intelligence gedreven advertenties haal jij straks het maximale resultaat zonder dat je zelf de moeite er voor hoeft te doen. Na jaren adverteren voor A-labels in Nederland heeft Adeptiv B.V. een algoritme gemaakt om Google Ads campagnes automatisch te beheren. Deze tool heet Uptmz.
Uptmz stelt bedrijven in staat om te doen waar ze goed in zijn: Het runnen van een eigen bedrijf in plaats van het beheren van SEA campagnes. Het algoritme van Uptmz maakt zelf advertentieteksten en verzint belangrijke keywords voor jouw bedrijf op basis van de bedrijfswebsite. Vervolgens zorgt het algoritme ervoor, om automatisch te bieden op het juiste moment. Dit gebeurd aan de hand van data die wordt gehaald uit Google Ads.
Grote merken gebruiken soortgelijke algoritmes. Heb je je bijvoorbeeld wel eens afgevraagd waarom Bol.com zo goed als altijd bovenaan staat als je op een product zoekt? Dit komt door soortgelijke algoritmes zoals Uptmz. Bedrijven zoals Bol.com hebben de kracht gezien van dergelijke algoritmes en weten dat SEA campagnes tijdsintensief zijn en niet bij hun core-business hoort. Dus, waar wacht je nog op? Step it up & begin vandaag nog met automatisch adverteren in de zoekmachine!

Contact Sales →

Geïnteresseerd in Uptmz? Neem contact op met sales voor een gratis demo en ontdek de eenvoud van geautomatiseerd adverteren.

Over Uptmz →

Wil je meer weten over Uptmz? Neem contact met ons op of neem een kijkje op de over ons pagina.

Klaar om te starten?

Meld je nu aan of neem contact op